«

»

Museovaunut kerääntyvät viikonloppuna Pitkäjärvelle

Pitkäjärven SF-caravanin alueella järjestetään viikonloppuna museovaunutapaaminen.

Mukaan on ilmoittautunut 18 eri ajoneuvo-yhdistelmää, joihin kaikkiin kuuluu munamallinen SMV-vaunu. Vetoautoina toimivat vanhat amerikkalaiset tai ruotsalaiset autot.

Vuosimalleja vaunut ovat 1961-1986. Yleisölle vaunut ovat tutustuttavissa 22. elokuuta kello 10.-12. välisenä aikana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje