«

»

Museovaunut kokoontuivat Pitkäjärvelle – Katso video!

Kokemäen Pitkäjärvellä pääsi lauantaina tutustumaan vuosimallia 1961-1986 oleviin vanhoihin asuntovaunuihin ja vetoautoihin.

SMV Caravan Team Finland kokoontui 20 SMV- ja Opio-vaunun joukolla Pitkäjärven leirintä-alueella tänä viikonloppuna.

Yleisölle ovet olivat auki lauantaina iltapäivällä.

Lue lisää 2. syyskuuta ilmestyvästä lehdestä!

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vanhat vetoautot ajoivat letkassa Kokemäen keskustaan. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vetoautot tankkaamassa S-marketin bensa-automaatilla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje