«

»

Viitisenkymmentä nuorta miestä saapui Satalinnan vastaanottokeskukseen

Harjavallan vastaanottokeskukseen on saapunut tänään viitisenkymmentä nuorta miestä.

Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset työntekijät ottivat turvapaikanhakijat vastaan. Suurin osa tulijoista on Irakista ja majailleet Turussa muutaman viikon.

Ensi viikolla saapuu lisää turvapaikanhakijoita.

Satalinnan sairaalaan avatussa vastaanottokeskuksessa on noin 260 petipaikkaa 64 huoneessa. Työntekijöitä palkataan turvapaikanhakijoita hoivaamaan noin 15.

Vastaanottokeskuksen avaamisesta on viime viikolla liikkunut ristiriitaista tietoa. Aluksi keskuksen avaamisen olisi pitänyt viivästyä, sitten tuli tieto keskuksen avaamisesta syyskuun alussa ja nyt uusi tieto on, että ensimmäiset turvapaikanhakijat saapuivat jo elokuun lopussa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Yle Uutiset.

3 comments

 1. pumpui

  Tuhannen euron kysymys: MIKSI ei tullut viitisenkymmentä nuorta naista…???

  ”EI MULLA MUUTA” t. pölhöpopulisti

  1. Siksi...

   …että miehet kotimaassaan suuremmassa riskissä ja matka sieltä tänne on vaaroja täynnä naisille ja lapsille (kuorma-autoihin ahdettuna, kumiveneellä seilatessa yms.) eivätkä he välttämättä selviä siitä hengissä.

 2. Geert Wilders

  Hei,

  Kuulin, että tänne oli jotkut hyökännyt ja uhkaillut sinua poistamaan pääkirjoituksen?

  Älä alistu näille uhkailuille. He ovat suomalaisvastaisia vasemmistolaisia. Niitä jotka elävät siinä omassa kuplassaan ja vihaavat suomalaisia.

  Ne ovat sitä samaa porukkaa, jotka halusivat tuhota Suomen aiemmissa sodissa ja liittää Suomen osaksi Neuvostoliittoa. He ihailivat kommunistista ideologiaa ja se sumensi heidän järkensä. Aivan samoin tämä mokutushysteriä on nyt sumentanut monen ajatukset ja he tekevät kaikkensa, että pieni Suomi tuhottaisiin. He eivät välitä suomalaisista lapsista tai vanhuksista. Heille on tärkeintä saada Suomeen ulkomaalaista väkeä niin paljon, että suomalainen kansa katoaa olemasta.

  Ei alistuta näille mädättäjille.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje