«

»

Vastaanottokeskusten tulva jatkuu

Satalinnan sairaala

Kuva: Google Street View

SPR kaavailee nyt Satakuntaan jo toista vastaanottokeskusta.

Harjavallan vastaanottokeskus Satalinnan sairaalassa on nyt täydessä toiminnassa ja Punainen Risti kaavailee maakuntaan jo toista vastaanottokeskusta.

Kunnat eivät toistaiseksi ole olleet yhteydessä Punaiseen Ristiin asian johdosta. Eurajoella on yksityinen taho tarjonnut konttimajoitusta.

Tiistaina Harjavaltaan saapui taas 50 uutta turvapaikanhakijaa, eli keskuksessa majoittuu nyt yhteensä sata turvapaikanhakijaa.

Pakolaistulvan jatkuessa tarvitaan uusia vastaanottokeskuksia vielä syksyn aikana.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje