«

»

Viitisensataa kannattaa ja 1 800 vastustaa vastaanottokeskusta

Kuva: kuvankaappaus/ Facebook

Kuva: kuvankaappaus/ Facebook

Harjavallan vastaanottokeskuksen puolesta ja vastaan kiistellään nyt Facebookiin perustetuissa ryhmissä.

Satalinnan sairaalaan avatun vastaanottokeskuksen tukiryhmässä oli keskiviikko-iltana 510 jäsentä, kun taas keskusta vastustavassa ryhmässä 1 847.

Tukiryhmä on perustettu yhteistyössä keskusta ylläpitävän SPR:n kanssa. Vastustava ryhmä on taas Muutos 2011-puolueen ylläpitämä.

Puolesta olevan ryhmän sivuilla kerätään pääasiassa vaate- ja tavaralahjoituksia keskuksen turvapaikanhakijoille kun taas kerätään allekirjoitusta kuntalaisaloitteeseen keskusta vastaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje