«

»

Vastaanottokeskus on ja pysyy

Satalinnan sairaala

Kuva: Google Street View

Satalinnan sairaalaan avatulle vastaanottokeskukselle on tarvetta pitkään, uutisoi Sydän-Satakunta.

Lehdelle haastattelun antanut keskuksen johtaja Juho Suoramaa kertoo, että keskus tulee olemaan paikkakunnalla useita vuosi, ellei jopa lopullisesti.

Vastaanottokeskuksen toiminnasta järjestetään tänään 3. syyskuuta asukasilta kello 18.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje