«

»

Tulossa miljoonia ja kymmeniä miljoonia pakolaisia

Pakolaisvirta Eurooppaan jatkuu edelleen. Unkari aikoo nyt sulkea rajansa laittomilta maahantulijoilta.

Vaikka Kokemäkeläinen onkin paikallislehti, päätimme että tämä kyseinen asia on niin tärkeä uutisoida, että poikkeamme linjasta.

Unkari on tehnyt päätöksen lähettää poliisivoimat Serbian rajalle pysäyttämään laittoman maahantunkeutumisvirran. Myöskin armeijan lähettämistä pohditaan.

Maan pääministeri Viktor Orbanin sanat kokoavat yhteen kaikki pakolaisuuden ongelmat: ”Ei tänne ole tulossa 150 000 siirtolaista, jotka jotkut haluavat jakaa kiintiöihin, eikä tänne ole tulossa 500 000:ä, kuten Brysseli kertoi. Tänne on tulossa miljoona, sitten kymmeniä miljoonia, koska siirtolaisvarastot ovat loppumattomat.”

Harjavaltaan on jo avattu pakolaisten vastaanottokeskus ja samanlaista kaavaillaan Kokemäelle. Tämäkään ei riitä, jos nykyinen kansainvaellus jatkuu.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje