«

»

Kuituvika katkaisi valokuidun ja kaapeliTV:n

Internetkeskus valokuitua varten.

Internetkeskus valokuitua varten. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Satapirkan Puhelimen verkossa oli tiistai-iltapäivästä keskiviikko-iltapäivään häiriöitä.

Kankaanpäässä, Kiikoisissa, Kokemäellä ja Laviassa kaapeliTV-palvelut eivät toimineet ja Kokemäen alueella valokuidun internet-yhteys ei toiminut kuituvian vuoksi.

Vika on saatu korjattua ja yhteydet palautettua.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje