«

»

Mielenosoittajat vastustavat Satalinnan vastaanottokeskusta

Satalinnan sairaala

Kuva: Google Street View

Harjavallassa järjestettiin lauantaina mielenosoitus Satalinnan vastaanottokeskusta vastaan.

Paikalla oli poliisin mukaan parisenkymmentä mielenosoittajaa, jotka oli kutsuttu koolle Facebookin kautta. Mielenosoituksen tarkoituksena oli vastustaa vastaanottokeskusta sekä pakolaispolitiikkaa.

Poliisin mukaan mielenosoituksesta ei oltu tehty lain edellyttämää ilmoitusta. Mielenosoitus sujui kuitenkin rauhallisesti ja paikalla tilannetta valvoivat poliisin partiot.

Olitko paikalla? Lähetä kuva toimitukseen: toimitus@kokemakelainen.net

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje