«

»

Kuunpimennys kuvattuna Kokemäen yössä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Superkuu kello 5.48. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä punainen superkuu näkyi ainoastaan pilviverhon takaa.

Pilvinen sää teki kuunpimennyksen tarkkailusta haasteellista. Toimituksemme oli passissa tarkkailemassa pimennystä kello viidestä aamuyöllä eteenpäin.

Täydellin superkuu ja verikuu yhdistyvät seuraavan kerran vasta vuonna 2033.

Saitko hyvän kuvan kuusta? Lähetä kuva toimitukseen: toimitus(at)kokemakelainen.net!

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje