«

»

Katso video maahanmuuton keskusteluillasta Kokemäellä

Kokemäen yhteiskoulun auditoriossa keskusteltiin tiistai-iltana maahanmuutosta ja sen vaikutuksista Kokemäkeen.

Paikkakunnalle on avattu vastaanottokeskus Pitkäjärvelle sekä kuluvalla viikolla myös Sataedun vanhaan oppilasasuntolaan.

Video alkaa kaupunginjohtajan ja Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksen yrittäjän haastatteluilla, josta siirrytään seuraamaan keskustelutilaisuutta. Video kestää lähes tunnin, joten kannattaa varata vaikkapa kuppi kahvia seuraksi videon katseluun.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje