«

»

Kokemäen turvapaikanhakijat pääasiassa irakilaisia miehiä

Kokemäelle perustettuun vastaanottokeskukseen on kirjautunut jo 100 turvapaikanhakijaa, vaikka ennakkotiedoissa puhuttiin 48 turvapaikanhakijasta.

Majoitustilat Pitkäjärvellä on suunniteltu 70-80 hengelle. Suurin osa majoittujista on irakilaisia miehiä, mutta joukossa on myös somaleita.

Sataedun vanha oppilasasuntola on tavoite saada käyttökuntoon vielä tällä viikolla.

1 comment

  1. Nimetön

    Kokemäelle ei ole perustettu yhtään vastaanottokeskusta !
    Molemmat tilat joissa pakolaisia on tai joihin suunnitellaan ovat hätämajoitustiloja.
    Eli asukkaat tulevat jostain vastaanottokeskuksesta sinne taikka Tornion rajalla olevalta
    järjestelykeskuksesta.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje