«

»

Miten joenpintaan ilmestyi öljymäinen kalvo?

Kokemäenjoen ylittävä Kokemäen museosilta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäenjoki ja Kokemäen museosilta. Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Kokemäenjoella on havaittu Porissa öljymäinen kalvo.

Pelastuslaitos on puomittanut alueen, jossa on havaittu noin puolen kilometrin pituisella matkalla öljymäistä kalvoa. Jokeen asetettiin imeytyspuomit.

Tarkempaa tietoa aineen lähteestä ei ole, mutta kyseessä tiettävästi on öljyvuoto.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje