«

»

Korkeaojan ja Peipohjan kyläkoulujen lakkauttaminen laillista

Korkeaojan koulu.

Korkeaojan koulu.

Turun hallinto-oikeus on hylännyt Kokemäen kouluverkkopäätöksestä tehdyt kantelut.

Kokemäen valtuuston päätös lakkauttaa kesäkuussa 2016 Korkeaojan ja Peipohjan kyläkoulut oli hallinto-oikeuden mukaan laillinen. Asiasta tehtiin kolme valitusta oikeudelle, jotka hylättiin.

Koulut päätettiin lakkauttaa, jotta saatiin varat uuden liikuntahallin rakentamiseen ja Tulkkilan koulun peruskorjaukseen. Kyläkoulujen oppilaat siirretään ensi lukuvuoden alussa Tulkkilan keskuskouluun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje