«

»

Juupajoen valtuusto vieraili Kokemäellä

Juupajokelaiset tutustuivat Kokemäellä torstaina 22. lokakuuta muun muassa ikäihmisten palveluihin ja palvelukeskus Henrikinhoviin.

Valtuuston vierailun tavoitteena oli tutustua Kokemäen toimintamalleihin ja verrata niitä Juupajoen kuntaan. Juupajoen valtuusto vieraili lisäksi Pihlajalinnan Kuusamakodissa.

Kokemäellä ikäihmisten palveluiden painopiste on erityisesti kotiin annettavissa palveluissa ja avohuollossa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje