«

»

Kesäaika päättyy – Muista siirtää kellot

Kello

Sunnuntain vastaisena yönä kellot siirretään talviaikaan.

Talvi- eli normaaliaika alkaa aamulla kello 04, jolloin kellon viisareita siirretään tunnilla taaksepäin. Seuraavan kerran kelloja siirretään maaliskuun viimeisenä sunnuntaina.

1 comment

  1. kelloseppä

    Kellon viisareita ei saa siirtää taaksepäin sillä se rikkoo kellon.

    Kellosta otetaan patterit irti ja odotetaan että tunti kuluu jolloin voi laittaa patterit takaisin.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje