«

»

Tulkkilan koulun rehtori irtisanoutui

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginhallitus jätti pöydälle Tulkkilan koulun rehtorin viran täyttämisen.

Vakanssia hoitanut Rauno Koivunen on irtisanoutunut virasta 1.8.2016 alkaen. Perusopetuslain mukaan jokaisella koululla, jossa järjestetään opetusta, tulee olla vastaava rehtori.

Hallitus käsitteli asiaa maanantaisessa kokouksessaan, jossa kaupunginjohtaja Reijo Siltala muutti päätösehdotustaan antaa täyttöluvat viroille ja asia jätettiin uuden muutetun päätösehdotuksen mukaisesti pöydälle.

Tulkkilan koulu opiskelee tällä hetkellä evakossa vanhalla yhteiskoululla ja yhteiskoululla, kunnes koulun peruskorjaus valmistuu.

1 comment

  1. Nimetön

    Eläkkeelle jäädäkseen, siis?

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje