«

»

Rattijuoppo törmäsi puuhun Huittisissa

Huittisissa Valtatie 12:sta sattui sunnuntai-iltana henkilöauton ulosajo.

Henkilöauto ajautui ulos tieltä ja törmäsi puuhun. Onnettomuus sattui kello 22.40 aikaan sunnuntai-iltana.

Autolla oli liikkeellä kaksi miestä, joista toinen puhalsi 0,6 promillea. Toinen mies loukkasi onnettomuudessa kätensä ja häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden varrantamisesta ja lisäksi toista miestä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Auto vaurioitui pahoin törmäyksessä. Kummatkin miehet kuljetettiin saamaan hoitoa keskussairaalaan.  Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje