«

»

Limusiini jäi henkilöjunan alle Harjavallassa – Katso kuvat

Limusiinin jäänteitä kerättiin radanvarresta vielä puoliltapäivin. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Limusiinin jäänteitä kerättiin radanvarresta roskalavalle vielä puoliltapäivin. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallan ja Kokemäen rajalla sattui pyhäinpäivän aamuna vakava raideliikenneonnettomuus. 

Varhain aamulla InterCity-henkilöjuna törmäsi limusiiniin, jossa olleet kaksi ihmistä loukkaantuivat vakavasti. Autosta ei jäänyt muutenkaan paljoa jäljelle.

Junan kuljettaja ja matkustajat selvisivät ilman vammoja. Raivaustyöt olivat edelleen käynnissä puolen päivän aikoihin ja rata on kulkukelvoton. Kaikki junat Porin ja Tampereen välissä korvataan linja-autoilla.

Onnettomuusjunan matkustajat kuljetettiin perille linja-autolla.

Tarkempi onnettomuuspaikka on Näyhälän tasoristeys Harjavallan puolella. Juna saatiin pysäytettyä kuitenkin vasta Kokemäen puolelle. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 6.39.

Juna selvisi ilman vakavia vaurioita. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Juna selvisi ilman vakavia vaurioita. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje