«

»

Junan ja limusiinin kolari vaati kaksi kuolonuhria

Juna selvisi ilman vakavia vaurioita. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallassa lauantaina sattunut junan ja limusiinin kolari on vaatinut kaksi kuolonuhria.

Kokemäen rajan tuntumassa matkustajajuna törmäsi aikaisin lauantaiaamuna limusiiniin. Autossa olleet kokemäkeläinen ja harjavaltalainen mies saivat surmansa. Junan matkustajat selvisivät säikähdyksellä.

Törmäyksen voimasta veturin ensimmäinen akseli putosi kiskoilta ja raiteet kärsivät vaurioita. Veturin kuljettaja oli ehtinyt antaa varoitusmerkin ja aloittaa hätäjarrutuksen, mutta liian myöhässä. Juna raahasi autoa mukanaan noin 600 metrin matkan.

Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla tutkintaa ja onnettomuuden syyn tutkinta jatkuu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje