«

»

Arvotavaroita kadonnut yhteiskoulussa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen yhteiskoulu muistuttaa vanhempia arvotavaroiden säilyttämisestä koulussa.

Marraskuun aikana on koulussa kadonnut arvotavaroita, jonka takia koulu on julkaissut tiedotteen, jossa muistutetaan, että arvotavarat mm. matkapuhelin ovat koulussa oppilaan omalla vastuulla.

Arvotavarat tulee säilyttää lukitussa kaapissa tai pitää mukana koulupäivän aikana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje