«

»

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan huomenna

Kuva käyttäjältä Le living and co.

Kuva käyttäjältä Le living and co.

Joulunodotus käy jo kuumimmillaan.

Huomenna, eli tiistaina vaihtuu marraskuu joulukuuksi. Itse aattoon on sitten enää 24 päivää.

Koululaiset aloittavat joululomansa lauantaina 19. joulukuuta. Itse aatto ajoittuu tänä vuonna torstaille ja joulupäivä perjantaille ja Tapaninpäivä lauantaille.

Saadaankohan jouluksi lunta?

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje