«

»

Rahaa käsitellään enää kahtena päivänä viikossa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Huittisten Säästöpankin Kokemäen konttorista saa kassapalveluita vuodenvaihteen jälkeen enää tiistaisin ja torstaisin.

Lisäksi kassapalveluita karsitaan kahteen päivään viikossa Euran, Säkylän, Ulvilan ja Äetsän konttoreista. Kaikkina arkipäivinä kassapalveluita tarjotaan enää Huittisten, Porin ja Vammalan konttoreissa.

Kokemäelle jää enää Osuuspankki, joka tarjoaa kassapalveluita joka arkipäivä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje