«

»

Nuoret tutustuvat metallialaan Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lehtosen konepaja Kokemäellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen yhteiskoulun yhdeksännen luokan teknisen valinnaisaineen valinneet pääsevät tutustumaan Sataedun, yhteiskoulun ja Teknologiateollisuus ry:n kokeiluun.

Ryhmän oppilaat ovat jo tutustuneet teknisentyön tuntien aikana Lehtosen Konepajan ja Cimcorp Oy:n töihin. Edessä on vielä vierailu Porin Bronto Skylift Oy:ssä. 14 hengen ryhmä on tutustunut lisäksi Sataedun metalli- ja konealaan.

Kokeilu päättyy helmikuussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje