«

»

Starcke investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuva käyttäjältä Hey Paul Studios

Kuva käyttäjältä Hey Paul Studios

Starcke Oy on investoinut puoli miljoonaa euroa koodaus- ja insertointitekniikkaan.

Lisäksi yritys on hankkinut mm. RFID-tunnisteiden kiinnittämiseen ja koodaukseen sopivat koneet ja laitteet. Kyseistä menetelmää voidaan käyttää etälukuun ja -tallennukseen. Tästä tekniikasta on hyötyä esimerkiksi varastonseurannassa.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Eurassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje