«

»

Tulkkilan rehtoriksi valittiinkin Miika Heino

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulu ennen peruskorjauksen alkamista.Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäkeläinen ennusti helmikuussa, että peruskorjatun Tulkkilan koulun rehtoriksi valitaan kasvatustieteiden maisteri Juha-Pekka Pihlman. Toisin kävikin.

Sivistysjohtaja Leena Aalto-Setälä esitti Pihlmannin valintaa virkaan. Asiasta järjestettiin suljettu lippuäänestys, jonka tuloksena kasvatustieteiden maisteri Miika Heino valitaan Tulkkilan koulun rehtoriksi äänin 8-1. Lautakunnan jäsen Arto Perttula esitti Heinon valintaa virkaan ja Tarmo Mäkelä puolsi asiaa.

Rehtorin virka vapautui, kun Rauno Koivunen ilmoitti jäävänsä eläkkeelle 1.8.2016 alkaen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje