«

»

Punaisen koulun remontti jää aikataulusta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Punaisen koulun oppilaat joutuvat jatkaan opiskelua väistötiloissa odotettua pidempään. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan punaisen koulurakennuksen remontti viivästyy.

Punaisen koulun lattiasta joudutaan uusimaan noin kaksi kolmasosaa, koska lahovauriot olivat odotettua isommat.

Hirsiä joudutaan lisäksi uudimaan yli 100 metrin matkalta. Remontin viivästyminen aiheuttaa kaupungille lisäkuluja, joihin on varauduttu jo etukäteen.

Asiasta tehtävät toimet päätetään tiistaina teknisessä lautakunnassa. Esityksenä on, että hankkeen pääurakoitsija JJM-Rakentajat Oy suorittaisi myös lisätyöt.

Lisäkustannusten määrää ei kuitenkaan ole osattu arvioida.

Punaisen koulun remontti tulee viivästymään, joka tarkoittaa ettei sitä saada ennen koulun alkua valmiiksi. Punaisessa koulussa opiskelevat joutuvat viivästyksistä johtuen opiskelemaan väistötiloissa odotettua pidempään.

Tulkkilan koulun päärakennuksen remontti edistyy kuitenkin ajallaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje