«

»

Kastepuu otettiin käyttöön Kokemäellä

Kuva: Leila Kuhalainen

Kuva: Leila Kuhalainen

Kokemäen seurakunta otti käyttöön sunnuntaina järjestetyssä vauva- ja taaperokirkossa kastepuun.

Kastepuuhun kerätään kaikkien seurakunnassa vuoden aikana kastettujen nimet sekä kastepäivät kirjattuna puun lehtiin.

Puun lehdet pudotetaan vuosittain Marianpäivänä.

Kastepuuhun arvellaan kertyvän vuoden aikana noin 60 lehteä. Kastepuu on ainoa laatuaan, samanlaista käytäntöä ei ole missään muussa seurakunnassa.

Viime sunnuntaina puu sai ensimmäiset kolme lehteään.

Kuva: Leila Kuhalainen

Kuva: Leila Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje