«

»

Seurakuntakeskuksen remontista yhden euron tarjous

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen seurakunta pyysi seurakuntakeskuksen remontista vain yhden tarjouksen. Nyt paikallinen insinööritoimisto on tarjoutunut tekemään remontin valvonnan ja konsultoinnin vain yhdellä eurolla.

Kirkkoneuvosto päätti ilman kilpailutusta palkata Aarno Oksasen ja Toni Tupalan seurakuntakeskuksen peruskorjauksen valvontaan ja konsultointiin. Heidän tarjouksensa oli noin 57 000 euroa.

Nyt paikkakuntalainen insinööritoimisto Lauri Siik on ottanut yhteyttä seurakuntaan ja kysynyt, miksei häneltä ole pyydetty tarjousta. Nyt Siik on tarjoutunut tekemään peruskorjauksen konsultoinnin ja valvonnan yhdellä eurolla.

Lauri Siik on aiemminkin tehnyt seurakunnalle suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä ilmaiseksi.

Asiasta kertoi Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje