«

»

Kokoomus esittää Kokemäki-päivän järjestämistä

Arvontaan pääsi osallistumaan mukana olleissa liikkeissä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Paikkakunnan elinkeinoelämää on yritetty virkistää useilla eri tempauksilla. Kuva Kollien illasta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on jätetty valtuustoaloite koskien Kokemäki-päivää.

Kyseessä on tavoite virkistää paikkakunnan elinkeinoelämää järjestämällä erilaisia tempauksia. Kokemäki-päivään osallistuvien yritysten keskuudesta voisi kerätä toimikunnan koordinoimaan tapahtumaa.

Kokoomuksen valtuustoryhmän jättämä valtuusto-aloite perustelee Kokemäki-päivän järjestämistä Tulkkilan yön perinteen katkeamisella.

Vastaavia tempauksia on järjestetty paikkakunnalla ennenkin. Viime syksynä mm. Kollien ilta ja Syystuulia Kauvatsalta toi valoa syyspimeyden keskelle. Kollien ilta oli kaupungin koordinoima tapahtuma.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje