«

»

Rattijuoppo ajeli pitkäperjantaina Huittisissa

Poliisi pysäytti Huittisten Lauttakylänkadulla pitkäperjantain aamuna rattijuopon.

Vuonna 1971 syntynyt mies puhalsi alkometriin 0,44 mg/l lukemat. Tarkkuusalkometri vahvisti tulokseksi 0,46 mg/l. Miehen kyydissä oli ajoneuvon omistava naishenkilö, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Mies pysäytettiin kello yhdeksän aikaan aamulla. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje