«

»

Hullu Yö perjantaina Huittisissa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Perjantaina vietetään Huittisissa Hullua Yötä.

Tempaus on kaupungin ja alueen yritysten ja kauppiaiden yhteinen. Päivän aikana tarjolla on erilaisia tarjouksia ja tapahtumia. Kaupat ja liikkeet palvelevat kello 22 asti.

Kaupunkijuna liikennöi kello 14.00-21.00.

Hullu yö houkuttelee kävijöitä ja asiakkaita Huittisiin laajalta alueelta. Hyötyä tulee siis koko paikkakunnan liike-elämälle. Tempauksessa on mukana 91 yritystä ja lisää tulee koko ajan.

Tällä hetkellä käynnissä olevan Elävä Huittinen-hankkeen olennainen osa on kauppiasverkoston laajentaminen ja monipuolistaminen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje