«

»

Kokemäelle SM-kultaa maastojuoksussa

Kokemäen Kova-Väki KK-V

Kokemäen Kova-Väen Tiina Valamaa toi paikkakunnalle SM-kultaa.

Sarjassa N50 matkana oli 4 km. Voittoaika, jolla Suomen mestaruus tuli on 15.43,9. Hopealle tullut Virtain Urheilijoiden Sirpa Riitamäki hävisi Tiinalle 3,1 sekunttia.

Tiina Valamaan hallussa on niin N50 3000m ratajuoksun kuin N50 10 km maantiejuoksun voimassa olevat Suomen ennätykset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje