«

»

Kaatuneita muistettiin Kokemäen kirkkopuistossa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Lukijan kuva

Kokemäen kirkkopuistossa laskettiin Helluntaipäivän jumalanpalveluksen lopuksi seppeleet sankarihaudoille.

Sankarihaudoilla ohjelmaan kuului myöskin virsi.

Kaatuneiden muistopäivää vietettiin myös Kauvatsan hautausmaalla, jossa laskettiin seppeleet muistomerkille.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Lukijan kuva

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje