«

»

Kokemäen seurakunnan kotisivut uudistuivat

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen seurakunnan uudet nettisivut on julkaistu.

Uudet sivut ovat responsiiviset, eli mukautuvat automaattisesti erikokoisiin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimille ja tablet-laitteille.

Sivut on toteutettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteisellä julkaisujärjestelmällä, joka on nimetty Lukkariksi.

Lukkari on suunniteltu seurakuntien tarpeisiin. Se on yhteinen testattu konsepti, joka sisältää valmiit sivumallit, yhteisen ylätasorakenteen sekä graaffisen ilmeen. Myöskin sisältö voi olla yhteistä eri seurakuntien kotisivujen kanssa.

Sivujen ylläpito ja päivittäminen on helppoa ja kirjautuminen tapahtuu samoin tunnuksin kuin omalle työkoneelle tai sähköpostiin.

Sivut löytyvät tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje