«

»

Päälle ajanut ja mopotyttöä syyttänyt ilmoittautui poliisille

Perjantaina Rauman Porintiellä sattuneen henkilöauton ja mopon välisen kolarin tutkinta on edennyt.

Henkilöauton kuljettaja lähti ohittamaan tien oikeaa laitaa ajanutta mopoa. Henkilöauton perässä ollut kärry osui mopoa ajanutta tyttöä, joka loukkasi tilanteessa jalkansa.

Auton kuljettaja oli pysähtynyt ja syyttänyt tyttöä tapahtuneesta. Tämän jälkeen noin 60-vuotias parrakas mies poistui paikalta jättämättä yhteystietojaan.

Poliisi tiedotti asiasta ja pyysi silminnäkijöiden havaintoja paikalta. Onnettomuuspaikalta poistunut mies otti myös poliisiin yhteyttä.

Asian tutkintaa jatketaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje