«

»

KaunisKokemaki.org: Sadepäivä Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sunnuntaina 15. toukokuuta päivitimme KaunisKokemaki.org-sivustoa uusilla otoksilla.

Valokuvat on otettu kyseisenä sadepäivänä kauko-objektiivilla räystään alta. Kohteiksi valikoitui niin aurinkokello kuin myös kukkamaa ja aina niin kaunis nimikkojokemme.

Kaunis Kokemäki on toiminut Tuomas Kuhalaisen paikkakunnalta ottamien valokuvien brändinä jo pitkään. Kuhalainen on julkaissut ottamiaan valokuvia Kokemäkeläinen-lehdessä alusta asti sekä erilaisilla netin blogialustoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kesällä 2015 varasimme verkko-osoitteen www.kauniskokemaki.org ja pikkuhiljaa alkoi muodostua digitaalinen valokuva-albumimme. Alkuhuuman laskettua uusia gallerioita on julkaistu noin kuukausittain, aina kun uutta kuvattavaa sattuu osumaan kohdalle.

Kuvia löytyy niin kuusta, Kokemäenjoesta kuin myöskin viime talvelta. Kuhalainen uhrautui lähes 30 pakkasasteessa valokuvaamaan jäistä Kokemäenjokea. Vakiokuvauspaikka on ollut museosillan kupeessa Kauvatsan puolella jokea. Kuitenkin kuvia on pyritty ottamaan myöskin muista kulmista.

Katso loput kuvat KaunisKokemaki.org-sivustolta tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje