«

»

Opiskelijat pyörittämään muuntamokahvilaan

Kokemäen Muuntamokahvila avaa ovensa 30. toukokuuta Sataedun opiskelijoiden voimin.

Kahvila toimii vastaisuudessa oppimisympäristönä ravintola-alan opiskelijoille. Sataedu on vuokrannut kahvilan Kokemäen Sähkö Oy:ltä. Tavoitteena on paitsi opiskelijoiden myöskin vasta valmistuneiden työllistäminen.

20-luvun alussa rakennettu muuntamo on ollut toiminnassa vuoteen 1997.

Muuntamokahvila palvee 30.5.-31.8. joka päivä kello 11-18. Poikkeuksena on juhannus, jolloin kahvila on suljettuna.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje