«

»

Pitkäjärvellä haetaan kesätyöntekijöitä

Kuva: Aija Lund/ Pitkäjärven NiceDay Facebook

Kuva: Aija Lund/ Pitkäjärven NiceDay Facebook

Kokemäen Pitkäjärvellä toimiva yrittäjä hakee kesätyöntekijöitä.

Työntekijöitä haetaan niin Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksen keittiöön kuin Werannalle. Weranta on uusi 120-paikkainen kesäterassi, josta on luonnonkauniit näkymät järvelle.

Työhakemukset voi jättää sähköpostitse jenni.eskola@pitkajarvi.fi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje