«

»

Huittisissa kerätään säkkejä

seed photo

Kuvituskuva

Viljelijät voivat tuoda tyhjät lannoite- ja siemensäkit 4H-yhdistyksen keräyspisteisiin.

Keräykseen kelpaavat Yaran, Kemira GrowHow:n ja Kemiran lannoitesäkit sekä lannoitelavojen suojahuput, Raisioagron, Hankkijan, K-maatalouden ja Tilasiemenen siemenviljelysuursäkit. Muiden toimijoiden säkkejä ei kelpuuteta, koska ne eivät osallistu keräyksen kustannuksiin.

Keräyspisteitä on kaksi, Kännölässä Räikänmaantie 145 ja Vampulassa Vähäjoentie 189. Vampulaan säkit tuodaan niputettuina, Kännölässä lajittelun ja pakkaamisen hoitavat paikalliset 4H-nuoret.

Yara järjestää säkkien kuljetuksen keräyspisteistä hyötykäyttöön. Viljelijöille palvelu on maksutonta.

Keräyksen järjestää Huittisten 4H-yhdistys. Päärahoittajana on Yara Suomi Oy.

Säkkejä kerätään 16.5. – 15.7.

Kuva käyttäjältä UnitedSoybeanBoard

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje