«

»

Keskustan alakoulun sisäilmasta kantelu

Lounais-Suomen aluehallintovirastolle on tehty kantelu liittyen Harjavallan keskustan alakoulun sisäilmaan.

Aluehallintovirasto vaatii 30. kesäkuuta mennessä selvityksen alakoulun sisäilmaongelmista ja mihin toimenpiteisiin sisäilman parantamiseksi on ryhdytty. Lisäksi vaaditaan selvitystä, onko sisäilma aiheuttanut oppilaille terveyshaittaa ja onko opiskeluyhmpäristö turvallinen.

Kantelu koskee niin teknisen toimen kuin alakoulun esimisten toimintaa asiassa.

Kaupunginhallitus on pyytänyt lausunnot sivistys- ja tekniseltä lautakunnalta selvitystä varten.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje