«

»

Tiistaina Kokemäellä jopa 25 lämpöastetta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Alkuviikolla rikotaan hellerajoja.

Tänään maanantaina elohopea kohoaa Kokemäellä Ilmatieteen laitoksen mukaan 23, mutta tiistaina tullaan vielä nämäkin rajat rikkomaan, sillä ennuste näyttää silloin 25 lämpöastetta.

Helteet kuitenkin katoavat loppuviikkoa kohden. Torstaina on enää 16 astetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje