«

»

Turvapaikanhakijat koulukiusaamisen kohteena

Satalinnan sairaala

Satalinnan sairaala toimii nykyään vastaanottokeskuksena. Kuva: Google Street View

Harjavallassa on noussut uusi kiusaamisen muoto vastaanottokeskuksen myötä.

Sydän-Satakunnan mukaan ulkomaalaistaustaiset lapset ovat joutuneet kiusaamisen uhriksi niin koulussa kuin vapaa-ajallaankin.

Asian esille nosti Keskustan alakoulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Maiju Kuusisto.

Onko ulkomaalaisiin kohdistuva syrjintä ongelmana Harjavallassa? Keskustele asiasta alla olevalla palstalla.

Asia nousi esille ensin Sydän-Satakunta-lehdessä.

1 comment

  1. Joope

    Syrjintä ei ole ongelma. Turvapaikan hakijat ovat.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje