«

»

Huh hellettä! Tänään jopa 25 astetta lämmintä

Kokemäenjoki. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Helteistä kannattaa nyt nauttia. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan elohopea kohoaa tänään Kokemäellä jopa 25 asteeseen.

Lämpötila ylittää 20 asteen rajan jo kello 10 tienoilla ja kuumimmasta helteestä nautitaan kolmen jälkeen iltapäivällä.

Helteistä kannattaa nyt nauttia, koska taas loppuviikolle viilenee.

Keskiviikkona lämpötila kohoaa vielä 24 asteeseen, mutta torstaina sitten ukkostaa ainakin tämän hetkisen ennusteen mukaan ja lämpötilat pysyvät 18 asteen tuntumassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje