«

»

Huittislaisille alennusta golfkentällä

golf photo

Huittisten kaupunki tarjoaa kuntalaisille pelimahdollisuuden Alastaro Golfin kentällä.

Pelaaminen edellyttää Green Card-kortin suorittamista ja jonkin golfseuran jäsenyyttä. Huittisten kaupunki veloittaa pelikerrasat 20 euroa ja lapsilta/ opiskelijoilta 15 euroa.

Pelaajat varaavat peliajan ottamalla yhteyttä Alastaro Golffiin, puh 02 724 7824 ja ilmoittamalla nimentä, kotikuntansa ja osoitteensa. Huittisten kaupunki laskuttaa varatut pelit syksyllä.

Normaali pelimaksu on 50 euroa.

Kuva käyttäjältä Krzysztof Urbanowicz

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje