«

»

Kokemäellä jaetaan 72 500 euroa yksityisteille

Ajokeli oli huono torstai-iltana. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Varsinkin talvikunnossapito on yksityisteille kova kustannustaakka. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginvaltuusto on varannut 72 500 euroa yksityisteiden kunnossapitoavustuksiin.

Vuoden 2016 kunnossapitoavustukset julistettiin haettavaksi 10.2. Avustusta oli haettava 30.4. mennessä. Avustusanomuksia tuli 108 kpl, jotka koskevat yhteensä noin 225 kilometriä.

Isokorvenmaantien tiekunta on ilmoittanut tienpituudeksi 1,93 km, mutta tiestä on Kokemäen puolella vain 1,65 km ja loput Ulvilan puolella. Tuomaalantien pituus on 6,897 km. Tekninen lautakunta on päättänyt, että kaupunki hoitaa tien talvikunnossapidon, harjauksen ja tienvarsien raivauksen 550 metrin osuudelta.

Tekninen lautakunta jakoi avustuksia yhteensä 72 496 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje