«

»

Kokemäki korottaa aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuja

Kuva käyttäjältä VFW Kids

Kuvituskuva. Kuva käyttäjältä VFW Kids

Kokemäen kaupunki perustelee maksujen korotuksia kustannusten kasvulla.

Nykyiset aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut ovat olleet voimassa 18.5.2010 alkaen. Iltapäivätoiminnasta on peritty 65 euroa, jos lapsi on läsnä enemmän kuin 10 päivää kuukaudessa tai 35 euroa, jos alle 10 päivää kuukaudessa.

Aamuhoidosta on laskutettu enemmästä kuin 10 päivästä kuukaudessa 15 euroa ja muuten 8 euroa. Tilapäisestä iltapäivätoiminnasta, enintään 5 päivää kuukaudessa lasku on ollut 4 euroa, päivä.

Kasvatus- ja opetuslautakunta on päättänyt korottaa iltapäivätoiminnan maksut yli 10 päivän osalta 90 euroon ja alle 10 päivän osalta 45 euroon.

Aamuhoidosta laskutetaan 20 euroa yli 10 päivästä ja enintään 10 päivästä 10 euroa. Tilapäinen iltapäivätoiminta kustantaa 6 euroa/ päivä.

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi maksujen korotukset 1.8.2016 alkaen yksimielisesti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje