«

»

Harjavallassa tutustutaan japanilaiseen leijan valmistukseen

Kuva: Lukijan kuva

Työpajaa ohjaa taidemaalari Tatsuo Hoshika. Kuva: Lukijan kuva

Emil Cedercreutzin museossa tutustutaan japanilaiseen leijan valmistukseen 9.6. kello 10-16.

Työpajaa ojaa taidemaalari ja kuvatiadeopettaja Tatsuo Hoshika.

Työpajassa osallistujat pääsevät tutustumaan japanilaisen leijan valmistamiseen sekä rakentamaan itse oman leijan. Japanilaisen perinteen mukaan tehdyt leijat syntyvät puutikkujen muodostamasta kehikosta, jonka ympärille pingotetaan akvarellimaalauksin maalattu, koristeellinen riisipaperi. Leijaan liitetään myös maalattu pyrstö. Japanilaisille leijoille ominaista on, että ne ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa koristelulla ja väreillä on tärkeä merkitys. Leijojen valmistamiseen on olemassa kaavoja, mutta leijan kuviointeineen voi suunnitella myös itse oman maun mukaan. Valmis leija on yksityiskohtainen taideteos.

Työpaja veloittaa osallistujilta materiaalimaksuna 10 euroa. Ennakkoon ilmoittautumiset 9.6. mennessä puh. 044-432 5345. Maksimissaan 25 osallistujaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje