«

»

Keskustan alakoulun luokkia väistötiloihin

Harjavallan keskustan alakoululla neljä luokkaa on siirretty väliaikaisesti väistötiloihin sisäilmaongelmien takia.

Sisäilmaongelmien taustalla on tutkimusten mukaan mineraalikuidut huoneilmassa. Syynä kuituihin on ilmanvaihdon äänieristykset sekä rakenteista johtuvat ilmavuodot.

Luokkatilojen lattirakenteita ja pintoja on uusittu sekä ilmavuotoja on tiivistetty. Lisäksi ilmanvaihtokanavia on parannettu.

Kesän aikana toteutetaan koko alakoulun kattava sisäilmatutkimus.

Syyslukukausi tullaan aloittamaan normaalisti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje