«

»

Kokemäen kaupunki lainaa 3,5 miljoonaa euroa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginjohtaja ehdottaa tänään kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että laina otetaan kiinteäkorkoisena seitsemän vuoden kiinteällä korolla.

Lainan korko on 0,83 prosenttia tarjoushetkellä. Laina-aika on kymmenen vuotta. Korot ja lyhennykset maksettaisiin puolen vuoden välein.

Kuntarahoitus Oy:ltä lainattavaa pääomaa käytettäisiin investointikohteiden rahoittamiseen ja vanhojen lainojen lyhentämiseen.

Kommentti:
Eikö vanhojen lainojen lyhentämiseen hankittava uusi laina ole yleensä ylivelkaantumisen tunnusmerkki?

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje